Mastercard ja mobiilipankkipalvelu SweepBank yhteistyöhön

Mastercardin markkinointijohtaja Loukia Chorafa: “Suomalainen huippuluokan fintech-osaaminen teki meihin vaikutuksen”.

Digitaalisten maksuratkaisujen pioneeriyritys Mastercard ja Suomen markkinoille vastikään saapunut mobiilipankkipalvelu SweepBank ovat käynnistäneet yhteistyön. Kyseessä on ensimmäinen Mastercardin giveback-kampanja Suomessa, jonka myötä SweepBankin asiakkaat saavat ensimmäisestä yli 50 euron arvoisesta Mastercard-mobiilikortilla tehdystä ostoksesta kymmenen euroa takaisin*. 

”SweepBankin nopea kasvu Suomen markkinoilla sekä sen taustalla oleva suomalainen huippuluokan fintech-osaaminen tekivät meihin suuren vaikutuksen, jonka vuoksi päätimme lähteä tähän yhteistyöhön. Uskomme, että SweepBankin kunnianhimoiset tavoitteet ja halu kehittää palvelua yhdessä asiakkaidensa kanssa tukevat pankin kasvua myös tulevaisuudessa”, Mastercardin markkinointijohtaja Loukia Chorafa kertoo. 

SweepBank on kasvattanut Suomen asiakaskuntaansa vauhdilla, ja palvelu on kerännyt ensimmäisen kuuden viikon aikana yli 30 000 uutta asiakasta. SweepBank toivoo Mastercard-yhteistyön ja giveback-kampanjan houkuttelevan myös uusia asiakkaita palvelun käyttäjäksi. 

“On hienoa, että Mastercard on valinnut SweepBankin ensimmäiseksi giveback-kampanjan yhteistyökumppaniksi Suomessa. SweepBank on uusi ja vielä varsin tuntematon toimija, vaikka palvelun tarjoavalla Ferratum Bank p.l.c:llä onkin pitkä historia pankkialalla. SweepBankilla toivotaan, että yhteistyö Mastercardin kanssa auttaa herättämään luottamusta asiakkaiden keskuudessa”, kertoo SweepBankin markkinoinnista vastaava Multituden markkinointijohtaja Elina Himberg.

Molemmat osapuolet vakuuttavat samantyyppisten kampanjoiden saavan jatkoa myös tulevaisuudessa yhteistyön edetessä. Mastercard tulee olemaan mukana SweepBank-palvelun kehittämisessä SweepBankin muiden kumppaneiden ja asiakkaiden lisäksi. SweepBankin kunnianhimoinen tavoite on olla Suomen ensimmäinen smartbank

Lähde: STT Info

KATSO MYÖS:
Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) ja Tampereen yliopisto tuovat uusia ratkaisuja teollisuuden saataville. Nopeaa läpäisy- ja laskentakykyä tarjoavaa 5G-teknologiaa ja reaaliaikaista ohjausta voidaan hyödyntää valmistavassa teollisuudessa ja tuotannon automaatiossa. Pilotointiympäristönä toimivat TAMK FieldLab ja Tampereen yliopiston Cold Spray.

Lue esports eli e-urheilun uutisia osoitteesta www.suomiesports.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *