Nordealla Suomen paras Private Banking

Kansainvälinen talousjulkaisu Global Finance on valinnut Nordean Suomen parhaaksi Private Banking -palveluiden tarjoajaksi. Nordea voitti saman palkinnon myös Ruotsissa ja Norjassa.

Maailman parhaat Private Bank -palveluiden tarjoajat valittiin Global Financen toimesta nyt seitsemättä kertaa

”Tällaisen tunnustuksen edessä olemme kiitollisia ja ylpeitä siitä, että Private banking -palvelumme arvioidaan olevan Suomen parasta. Erityisen hienolta palkinto tuntuu tässä ajassa, johon pandemia on heittänyt oman varjonsa ja rajoitteensa henkilökohtaisiin tapaamisiin. Pandemia-aikana olemme pystyneet ottamaan nopeasti käyttöön uusia toimintatapoja asiakkaittemme kohtaamiseen ja pitämään yllä korkealaatuista palvelua ja vastuullisia toimintatapojamme”, kertoo Nordean Suomen Private Banking -toiminnoista vastaava johtaja Rizvan Samaletdin.

Global Finance ‑lehden toimitus on valinnut Private Bank Awards ‑palkintojen saajat toimialan johtajien ja asiantuntijoiden avulla. Tämänvuotiset valinnat perustuvat pankkien toimintaan 1.7.2020–30.6.2021. 

”Meillä on Suomen upein asiakaskunta, ja tärkeintä meille on asiakkaittemme tyytyväisyys. Sitä haluamme vaalia kaikkina aikoina. Palkinto on osoitus siitä, että olemme pystyneet tekemään merkittävää työtä myös haastavina aikoina.Asiakkaat kaipaavat muun muassa laajempaa valikoimaa vastuullisia sijoitusvaihtoehtoja ja entistä korkeatasoisempia digitaalisia palveluja. Tässä olemme onnistuneet yhdessä tekemällä, ja olen siksi todella ylpeä kaikkien työntekijöittemme puolesta”, Samaletdin iloitsee.

Global Finance, founded in 1987, has a circulation of 50,000 and readers in 193 countries. Global Finance’s audience includes senior corporate and financial officers responsible for making investment and strategic decisions at multinational companies and financial institutions. Global Finance is headquartered in New York, with offices around the world. Global Finance regularly selects the top performers among banks and other providers of financial services. These awards have become a trusted standard of excellence for the global financial community

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *