Suomalainen eläinlääkäri- ja terapeuttiohjelmistoyritys Nordhealth tavoittelee kasvua Euroopassa – valitsi Nets Groupin maksupalveluntarjoajakseen

Nets on solminut maksupalvelusopimuksen suomalaisen Nordhealthin kanssa, joka on johtava pilvipohjaisen Practice Management -ohjelmiston tarjoaja eläinlääkäreille ja terapeuteille. Sopimuksen myötä Nordhealth voi tarjota klinikoille mahdollisuuden käsitellä saumattomasti klinikkakohtaisia maksuja, maksukorttien tokenisointia ja verkkomaksuja. Kumppanuus auttaa Nordhealthia skaalaamaan liiketoimintaansa ja tukee Nordhealthin kasvupyrkimyksiä Euroopassa.
 
Netsin plug-and-play-teknologian ansiosta Nordhealthin asiakkaat voivat vapaasti valita haluamansa maksupalveluntarjoajat. Kumppanuus tukee sekä paikallisia että kansainvälisiä järjestelmiä, jotka ovat saatavilla Nordhealthin noin 5 800 asiakasklinikalla eri puolilla Pohjoismaita. 

Jatkossa sopimus mahdollistaa Nordhealthin tuotteiden ja Netsin palvelun syvemmän integroinnin. Sen myötä Nordhealth voi tarjota useampia maksuratkaisuja ja -ominaisuuksia, jotka takaavat saumattomamman maksukokemuksen kuluttajille sekä kasvokkain että verkossa.  
  
Nets tarjoaa Nordhealthille myös pääsyn uuteen analytiikkapalveluunsa, joka antaa kauppiaille ainutlaatuista tietoa heidän liiketoiminnastaan. Erityisesti asiakkaiden maksukäyttäytymisen seuranta auttaa kauppiaita tehostamaan liiketoimintastrategiaansa ja tukea kohdennettua kasvua. 

“Kumppanuutemme Netsin kanssa tekee digitaalisista maksuista yksinkertaisia ja helppoja, jolloin asiakasklinikkamme voivat keskittyä tarjoamaan omia palvelujaan asiakkailleen”, sanoo Nordhealthin toimitusjohtaja Charles MacBain ja jatkaa:  
 
“Yhden palveluntarjoajan kanssa työskentely tukee liiketoimintamme kasvattamista Pohjoismaiden ulkopuolella. Se vahvistaa tavoitettamme tarjota saumattomia, integroituja ja yhtenäisiä maksupalveluja, jotka vastaavat asiakkaiden kasvaviin rahoitustarpeisiin.” 

Netsin Pohjoismaiden kumppanimyynnin johtaja Lars Volker Hansen toteaa: “Kasvustrategiamme mukaisesti tarjoamme SaaS-liiketoiminnan johtaville toimijoille saumattomia maksupalveluja. Kumppanuus Nordhealthin kanssa vahvistaa strategiaamme. Tuemme Nordhealthin asiakasklinikoita integroidulla maksuratkaisulla, minkä lisäksi tarjoamme asiakkaillemme liiketoimintatietoa, jonka avulla he voivat tehostaa palveluitaan loppukäyttäjille entisestään.” 

Lähde: News Cision

Trackbacks & Pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *