Sijoituksiin 10 euron pääomalla

Robo.cash on eurooppalainen P2P-sijoitusalusta, joka työskentelee kansainvälisessä rahoitusyhtiössä Robocash Groupissa. Alustalla voit sijoittaa holding-yhtiöiden myöntämiin lainoihin Kazakstanista, Espanjasta, Singaporesta ja Vietnamista. Alustalla olevia sijoittajien varoja suojaavat takaisinostotakuu ja holding-niminen konsernitakaus. Alustan toiminta alkoi jo 2013 ja se on kasvanut siitä lähtien nykyiselleen. Robo.cash ylitti syyskuussa 2021 300 miljoonan euron rajapyykin rahoitetuissa lainoissa.

Robocash takaa täydellisen takaisinoston, jos lainan takaisinmaksu viivästyy. Lainanantajat kantavat kaikki riskit, joten sinun ei pitäisi huolehtia siitä.

1. Luo oma tili

Ilmoittautuminen kestää alle 4 minuuttia. Jos et ole skannannut kuvia asiakirjoistasi, voit aina palata tunnistautumisprosessiin myöhemmin.

2. Luo portfolio

Määritä parametrit sijoituksen optimoimiseksi ja ensirahastojen lisäämiseksi. Robocash valitsee sinulle sopivat lainat.

3. Ansaitse korkoa

Vastaanota maksuja ja päätä, haluatko sijoittaa varat uudelleen vai nostaako ne pankkitilillesi.

Eurooppalaiset P2P-sijoittajat siirtävät painopistettä monipuolistamiseen

Eurooppalaisen sijoitusalustan Robo.cashin analyytikot sanovat, että pitkäaikaisiin lainoihin sijoittamisen volyymi alustalla on 21 prosenttia suurempi kuin lyhytaikainen investointi. Samaan aikaan 32 prosenttia asiakkaista monipuolistaa salkkuaan sijoittamalla laajaan lainavalikoimaan.

Niiden sijoittajien osuus, jotka pitävät lyhytaikaisia lainoja (7–60 päivää) täysimittaisena strategiana, pienenee hitaasti ja on tällä hetkellä 14 prosenttia.

Tällaiset muutokset kertovat suuntauksesta sijoittaa monenlaisiin lainoihin. Suurin osa sijoittajista (32 %) valitsee maksimaalisen hajauttamisstrategian ja sisällyttää salkkuunsa kaikentyyppisiä alustalla olevia lainoja. Siksi on liian aikaista puhua niiden osuuden pienenemiseen, jotka suosivat vain lyhytaikaisia lainoj”,  Robo.cashin analyytikot kommentoivat tilastoa.

34 % asiakkaista sisällyttää pitkäaikaiset lainat salkkuunsa (6 kuukaudesta 2 vuoteen). Erityisesti ne, jotka jo sijoittavat lainoihin, joiden laina-aika on kuusi kuukautta tai enemmän, valitsevat yleensä lainoja pidemmäksi, kahdeksi vuodeksi. Kuitenkin vain yksi prosentti sijoittajista valitsee sijoitusstrategiaksi pelkästään kauden 1–2 vuoden lainat.

Osaavat sijoittajat ovat pitäneet pitkäaikaisia lainoja ensisijaisesti välineenä salkun laajentamisessa, asiantuntijat lisäävät. Tavallaan se on myös osoitus kasvavasta luottamuksesta alustaan. Sen lisäksi, että uudelleensijoittamisstrategian suosio kasvaa, tämä osoittaa P2P-markkinoiden vahvistumisen yleisesti viime vuoden vaikeasta taloustilanteesta huolimatta.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

E-kirjat – kätevä tapa kuljettaa lukemista mukana

E-kirjat ovat digitaalisessa muodossa olevia kirjoja, jotka voi ladata älypuhelimeen, tabletille tai lukulaitteeseen. E-kirja tarjoaa kätevän tavan kuljettaa lukemista mukana minne tahansa, sillä yhteen laitteeseen voi ladata useita kirjoja. E-kirjojen suosio on kasvanut viime vuosina, sillä ne ovat usein painettuja kirjoja edullisempia ja ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.

Äänikirja – uusi tapa nauttia kirjallisuudesta

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

Sortter laina – Nopea ja vaivaton rahoitus

Sortter Laina tarjoaa nopean ja helpon tavan saada rahoitusta erilaisiin tarpeisiin. Lainan hakeminen onnistuu helposti Sortterin kautta, ja saat rahat tilillesi jopa samana päivänä. Lainaehdot ovat joustavat ja kilpailukykyiset, joten voit valita juuri sinulle sopivan takaisinmaksuaikataulun.

Trackbacks & Pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *