Tutustu uudistuneeseen SaldoLimiittiin ja SaldoLainaan

Saldo uudistuu – tutustu uusiin tuotteisiin

Vuoden 2019 alussa Saldo koki merkittävän uudistuksen. Yritys päivitti tuotevalikoimansa vastaamaan nykypäivän asiakkaiden tarpeita: joustoluotto muuttui SaldoLimiitiksi ja kulutusluotto SaldoLainaksi. Uudistuksen myötä myös lainaehtoja on tarkistettu ja Saldo on uudistanut verkkosivunsa, tarjoten asiakkaille entistäkin paremman käyttökokemuksen.

Yhdistyneet voimat: Limiitti.fi ja Laina.com

Saldoon on liitetty aiemmin itsenäisinä toimineet Limiitti.fi ja Laina.com. Tämä laajentaa entisestään Saldon tarjoamia rahoitusvaihtoehtoja. Limiitti.fi-sivusto tarjoaa nyt joustavaa SaldoLimiitti-lainaa, joka on saatavilla ympäri vuorokauden. Laina.com puolestaan myöntää kulutusluottoa eli SaldoLainaa, jossa lainasummat vaihtelevat 1000 ja 10 000 euron välillä.

Saldo Finance Oyj:n vankka kokemus

Kaikki mainitut tuotteet ovat Saldo Finance Oyj:n käsialaa. Tämä suomalainen rahoitusalan yritys on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 2006, tarjoten luotettavia ja innovatiivisia rahoitusratkaisuja.

SaldoLainan ominaisuudet

SaldoLaina tarjoaa asiakkaille joustavuutta ja valinnanvaraa. Lainasummia on saatavilla 1000 eurosta aina 10 000 euroon, ja asiakas voi valita itselleen sopivimman kuukausierän. Todellinen vuosikorko on kilpailukykyinen ja maksuaika joustava.

SaldoLimiitin joustavuus

SaldoLimiitti on uudenlainen rahoitusratkaisu, joka tarjoaa 2000 euron jatkuvan luottorajan. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat nostaa lainaa tarpeen mukaan milloin tahansa, eikä kiinteää maksuaikataulua ole. Se on erinomainen vaihtoehto joustavaan rahoitustarpeeseen.

Asiakaskokemus keskiössä

Saldo Finance Oyj panostaa vahvasti asiakaskokemukseen. Yli 500 000 tyytyväistä asiakasta todistaa yrityksen kyvystä tarjota henkilökohtaisia ja joustavia ratkaisuja rahoitustarpeisiin.

Yhteenveto

SaldoLimiitti ja SaldoLaina ovat innovatiivisia tuotteita, jotka vastaavat nykyajan kuluttajien tarpeisiin. Niiden avulla asiakkaat voivat hallita talouttaan entistä joustavammin ja tehokkaammin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *