Finnfundin 3 miljoonan dollarin sijoitus vauhdittaa Pakistanin vakuutussektorin kasvua

Suomalainen kehitysrahoittaja ja vaikuttavuussijoittaja Finnfund tekee 3 miljoonan Yhdysvaltain dollarin pääomasijoituksen pakistanilaiseen TPL Insurance Limited -vakuutusyhtiöön. Sijoituksen avulla TPL Insurance kehittää ja tuo markkinoille uudenlaisia vakuutustuotteita kuten maatalouden indeksivakuutuksen ja naisille suunnatun vakuutusohjelman. Uusien tuotteiden tulo markkinoille vahvistaa Pakistanin vakuutuskattavuutta eri asiakasryhmissä. TPL Insurance kehittää myös digitaalisia palveluitaan ja tehostaa toimintaansa digitalisaation avulla. 

”Kumppanuus Finnfundin kanssa on erityisen merkityksellinen tällaisena aikana, kun globaali talous on haasteellisessa tilanteessa”, sanoo TPL Insurancen toimitusjohtaja Muhammad Aminuddin. ”Finnfundin kokemus ja osaaminen tukevat meitä kasvutavoitteissamme samalla kun investoinnin vaikutus kohdistuu koko Pakistanin vakuutussektorin kehittymiseen. Finnfundin tulo Pakistanin markkinoille avaa mahdollisuuksia myös muille sijoittajille ja parantaa maan talouskasvua.”

”Sijoituksemme vahvistaa rooliamme ja osaamistamme vakuutussektorilla”, kertoo Finnfundin rahoituspäällikkö Ulla-Maija Rantapuska. ”TPL Insurance on Pakistanissa edelläkävijä digitaalisten vakuutuspalveluiden tuottamisessa. Näemme tässä mahdollisuuden suuriin kehitysvaikutuksiin Pakistanin vakuutuskattavuuden vahvistuessa. TPL Insurancen kunnanhimoiset suunnitelmat uusista palvelukanavista ja tuotteista tuovat vakuutukset myös niiden ulottuville, joilla ei aiemmin ole ollut siihen mahdollisuutta.”

Lähde: News Cision


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Uusi WhatsApp-päivitys mahdollistaa 100 kuvan tai videon lähettämisen

Uusi whatsapp päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksentekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *