Bondora tarjoaa mielenkiintoisen vaihtoehdon sijoittamisen aloittamiselle

Sijoittamisen ja säästämisen aloittaminen kiinnostaa monia suomalaisia. Säästämällä tiettyä kohdetta varten on mahdollista jopa eliminoida lainan tarve ja pysyä taloudellisesti itsenäisenä. Sijoittaminen puolestaan voi auttaa sekä vapaamman talouden saavuttamisessa, säästämisessä että toimia passiivisena tulonlähteenä.

Sijoittaminen on mahdollista aloittaa monilla eri tavoilla ja tyypillisimpiin sijoitustapoihin kuuluvat muun muassa osakkeisiin, rahastoihin, joukkovelkakirjoihin ja kryptoihin sijoittaminen. Jopa kultaan, hopeaan ja muuhun fyysiseen omaisuuteen on mahdollista sijoittaa ja sen avulla hajauttaa omaa sijoitussalkkua.

Bondora tarjoaa kuitenkin mielenkiintoisen vaihtoehdon sijoittamisen aloittamiselle. EMTIR Marketing onkin ylpeä yhteistyön aloittamisesta palvelun kanssa.

Lainamarkkinat vain kasvavat – Bondoran kautta voi saada oman siivun

Lainamarkkinat ovat vain kasvussa, sillä uusia lainantarjoajia ilmestyy koko ajan. Lainahakuprosessi on helppo, ja esimerkiksi kulutusluottojen, joustoluottojen ja autolainojen hakeminen onnistuu vain minuuteissa. Suomalaisten on jopa mahdollista saada pikavippi heti tilille nettihakemuksen kautta. Lainoja siis myönnetään jatkuvasti ja kiitos korkokattolain ja reilumpien lainaehtojen, suomalaisten on jopa helpompi maksaa lainoja takaisin. 

Bondora on lainoja välittävä palvelu, jonka kautta suomalaiset sijoittamisesta kiinnostuneet henkilöt voivat päästä mukaan lainamarkkinoille sijoittajan roolissa. Bondoran kautta sijoittaja voi aloittaa vain yhden euron minimisijoituksella ja toimia itse pankkina – ja tietysti saada tuottoa samalla. 

Bondoran kautta on viimeisen 13 vuoden aikana lainattu rahaa yli 500 miljoonan euron edestä. Sijoittajat puolestaan ovat vetäneet välistä noin 66 miljoonaa euroa. 

“Kuten minkä tahansa sijoituksen kohdalla, kohdistuu pääomaan riski, eikä sijoitusten arvoa taata. Ennen sijoituspäätöksen tekemistä, lue riskilausumamme tai keskustele rahoitusneuvojan kanssa, jos tarpeen,” Bondoralta muistutetaan sijoittamiseen liittyvistä riskeistä.

Kolme eri vaihtoehtoa sijoittamisen aloittamiselle

Bondora tarjoaa sijoittamisesta kiinnostuneille kolme eri vaihtoehtoa: Salkunhoitaja, Go & Grow ja Portfolio Pro.

Salkunhoitaja-paketin valitsemalla sijoittajalle luvataan muuttuvaa tuottoa ja keskinkertaista riskiä. Sijoittaja saa itse valita sijoitusstrategiansa. Go & Grow on Bondoran suosituin sijoitusvaihtoehto, ja siitä on mahdollista saada maksimissaan 6,75 % tuotto vuositasolla. Tässä paketissa on matala riski ja korkea likviditeetti. Portfolio Pro-paketin valitsevat pääsevät nauttimaan myöskin muuttuvasta tuotosta ja mukautetuista asetuksista, mutta tämä vaihtoehto sisältää korkean riskin.

Sijoittamisen syrjään on mahdollista päästä kiinni vain yhden euron sijoituksella, vaikka moisella sijoituksella kovin suurta tuottoa ei kannata odottaa. Bondoran tarjoamat sijoitusmahdollisuudet lainamarkkinoihin mahdollistavat kuitenkin oman sijoitussalkun hajauttamisen.

Sijoittaminen käytettyihin lainoihin

Bondoran kautta on mahdollista myös hankkia käytettyjä lainoja, eli sijoittaa jälkimarkkinoihin. Sijoittajat voivat siis vaihtaa keskenään lainoja, joita he aikaisemmin hankkivat Salkunhoitajan, Porftolio Pron, API:n tai manuaalisen sijoittamisen kautta. Sijoittajat voivat myydä lainoja portfoliostaan tai jopa ostaa niitä muilta sijoittajilta.

Bondora muistuttaa kuitenkin, että jälkimarkkinoihin sijoittaminen on korkean riskin strategia, josta voi koitua alhaisempia nettotuottoja ja jopa tappioita. 

“Jälkimarkkinoilla hyvin aktiivisten sijoittajien tuotot eivät ole keskimäärin kilpailukykyisiä niiden tuottojen kanssa, joita passiiviset sijoittajat saavuttavat, kun he ostavat lainansa Salkunhoitajan tai Portfolio Pro:n kautta. Puhumattakaan niistä henkilöistä, jotka sijoittavat Go & Grow:n kautta,” Bondoralta sanotaan.

Bondorasta lyhyesti

Bondora on vuonna 2009 perustettu lainoja välittävä palvelu. Se toimii Suomen lisäksi myös Espanjassa ja Virossa, ja sen toimintaa valvoo Viron Finanssivalvonta. Sen kautta on haettu viimeisen 13 vuoden aikana lainoja jo yli 500 miljoonan euron edestä ja lainaajien keskimääräinen lainasumma on ollut noin 2 300 euroa. 

Jo yli miljoona asiakasta on hakenut lainaa Bondoralta. Bondora on vakaa yritys, joka keskittyy laittamaan itsensä asiakkaan kenkiin. Se mahdollistaa sekä nopeat lainahakemukset että säästämisen lainakuluissa, kiitos tehokkaan lainavertailun.

Lähteet: ePressi / EMTIR Marketing


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Uusi WhatsApp-päivitys mahdollistaa 100 kuvan tai videon lähettämisen

Uusi whatsapp päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksentekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *