Suvi Ruoppa Netsin Suomen maajohtajaksi – yhtiö on valmis maksutapojen voimakkaaseen muutokseen

Suvi Ruoppa (34) on nimitetty Euroopan suurimpiin kuuluvan maksupalveluyhtiö Netsin Suomen maajohtajaksi. Ruoppa on työskennellyt Netsin palveluksessa vuodesta 2015 lähtien liiketoiminta-analyytikkona ja, nyt viimeisimpänä, kaupallisena johtajana.  

”Nets on johtava maksuratkaisujen toimittaja Suomessa ja on ilo työskennellä alan parhaimpien osaajien kanssa. Olen erityisen ylpeä ja iloinen siitä, että tätä mahdollisuutta tarjottiin minulle perhevapaani aikana. Se kertoo paljon paitsi avoimesta yrityskulttuuristamme myös koko yhteiskunnan muuttuvista asenteista.” 
 
Ruoppa astuu tehtäväänsä hetkenä, jolloin kuluttajien maksutapatottumukset ovat muuttumassa voimakkaasti.  
 
”Uusimpia ilmiöitä on, että maksamisesta on tulossa näkymättömämpää ja sitä kautta myös sujuvampaa ja helpompaa. Jo nyt on olemassa myymälöitä, joissa ei ole kassaa laisinkaan”, Ruoppa sanoo.   
 
“Toki on huomioitava, että maksutapatottumukset vaihtelevat suuresti eri maissa. Suomessa, kuten muissakin Pohjoismaissa, käteisen käyttö vähenee jatkuvasti, kun taas monissa muissa Euroopan maissa käteinen on vielä voimissaan”, Ruoppa toteaa.  
 
Maksupalveluala on kehittynyt viime vuosina ennätysvauhtia. Ala on muuttumassa yhä kansainvälisemmäksi ja toimijat ovat yhdistäneet voimiaan säilyttääkseen kilpailukykynsä.  
 
Tämä näkyy myös Nets Groupin kehityksessä. Nets aloitti vuonna 2010 tanskalais-norjalaisena yrityksenä ja laajeni vuonna 2012 Suomeen Luottokunnan oston myötä. Tänä vuonna Nets yhdisti voimansa italialaislähtöisen Nexi Groupin kanssa, jolloin syntyi yksi Euroopan suurimmista maksupalvelujen tarjoajista.
 
“Sulautuminen Nexi Groupin kanssa on tuonut meille uudenlaisen mahdollisuuden kehittää digitaalisia maksuratkaisuja. Suomalaiset ovat Euroopassa innokkaimpia uusien maksutapojen käyttöönottajia ja haluamme tuoda uusia vaihtoehtoja maksamiseen. Teemme maksamisesta helppoa, sujuvaa ja luonnollisesti turvallista.” 
 

Nets
Me Netsillä uskomme, että yksinkertaisemmat maksamisen ratkaisut ovat kasvun ja kehityksen perusta – niin liiketoiminnassa kuin yhteiskunnassakin. Nets on osa Nexiä, Euroopan johtavaa maksuteknologiayhtiötä. Lisää Netsistä: www.nets.eu 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *