Miksi verkkokauppayritysten pitäisi valita Wise hallinnoimaan kansainvälisiä maksujaan?

Wise – halvemmat, paremmat kansainväliset verkkokauppamaksut. Oletko miettinyt uutta vaihtoehtoa kansainvälisen toimintasi tehostamiseksi? Oletko miettinyt Wisea maksujen ja rahanliikuttamiseksi?

Millainen Wise on verkkokauppayrityksille?

 1. Wise – halvemmat, paremmat, kansainväliset verkkokaupan maksut. 19x halvempi kuin PayPal.
 2. Wise Business on vaivaton maksupalveluntarjoaja myynnin keräämiseen. Yli 50 valuuttaa – ei kuukausimaksuja.
 3. Wise antaa sinulle enemmän tilitietoja kuin PayPal, Payoneer tai Worldfirst, jotta voit saada maksun tarpeen mukaan ilman raskaita muuntomaksuja.
 4. Viisaiden pankkikorttien avulla voit maksaa missä tahansa valuutassa ilman ulkomaisia tapahtumamaksuja ja vuosimaksua – koskaan.
 5. Pidä valuuttoja Wise-tililläsi niin kauan kuin haluat ja maksat muuntamatta sitä yhä uudelleen

Me emme puhu tai kirjoita tästä turhaan, sillä jos nyt odottelet turhia tai maksat turhia kuluja, niin nyt tässä olisi keino virtaviivaistaa omaa kansainvälistä toimintaasi ja samalla saada EU-pankkitili.

Miksi verkkokauppayritysten pitäisi valita Wise hallinnoimaan kansainvälisiä maksujaan?

 • Halvempaa kuin PayPal, joka kerta. Paremmat valuuttakurssit, ei kuukausimaksuja, ja mikä parasta, ei piilotettuja kustannuksia, joten tiedät mitä saat joka kerta.
 • Vastaanota rahaa muuntamatta sitä Yhdysvaltain dollareina, CAD: na, GBP: nä, EUR: nä, SGD: nä, AUD: nä, NZD: nä ja TRY: nä ja paljon muuta verkossa online-markkinapaikoilta tai PSP: ltä (mukaan lukien Amazon, Stripe, Etsy, eBay ja paljon muuta!)
 • Laskujen maksaminen tai lähettäminen yli 50 eri valuutassa, yli 80 maassa
 • Työskentele asiakkaiden kanssa vaivatta antamalla heidän lähettää tai vastaanottaa rahaa, vaikka heillä ei olisi Wise-tiliä.
 • Nopeammat maksut – 50% maksuista on välittömiä tai saapuvat tunnin kuluessa.
 • Saumaton kokemus Wise-tilisi yhdistämisestä markkinapaikkoihin ja tilin omistustodistuksen saamisesta.
 • Integraatiot kirjanpitotyökalujen kanssa, mukaan lukien Xero, Quickbooks ja Freeagent.
 • Suoraveloitustoiminto arvonlisäveron ja laskujen maksamiseen ulkomailla.
 • Erämaksut – maksa jopa 1 000 maksua yhdellä napsautuksella. Lataa vain laskentataulukko, jossa on tiedot jokaisesta siirrosta, ja lähetä yksi maksu.
 • Wise pankkikortti  (saatavilla tietyissä maissa) verkkomaksuihin ja kuluihin.
 • Alennettuja maksuja suurista tapahtumista.

Käväisi lukemassa lisää Wisen omilta sivuilta ja tee itse päätöksesi – et varmasti tule pettymään.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

E-kirjat – kätevä tapa kuljettaa lukemista mukana

E-kirjat ovat digitaalisessa muodossa olevia kirjoja, jotka voi ladata älypuhelimeen, tabletille tai lukulaitteeseen. E-kirja tarjoaa kätevän tavan kuljettaa lukemista mukana minne tahansa, sillä yhteen laitteeseen voi ladata useita kirjoja. E-kirjojen suosio on kasvanut viime vuosina, sillä ne ovat usein painettuja kirjoja edullisempia ja ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.

Äänikirja – uusi tapa nauttia kirjallisuudesta

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

Sortter laina – Nopea ja vaivaton rahoitus

Sortter Laina tarjoaa nopean ja helpon tavan saada rahoitusta erilaisiin tarpeisiin. Lainan hakeminen onnistuu helposti Sortterin kautta, ja saat rahat tilillesi jopa samana päivänä. Lainaehdot ovat joustavat ja kilpailukykyiset, joten voit valita juuri sinulle sopivan takaisinmaksuaikataulun.

Trackbacks & Pings

 • Nopeutta ja edullisuutta kansainvälisiin maksuihin Suomessa: Wise - Sijoitusasiantuntijat.fi :

  […] Wisen palvelut erottuvat edukseen tarjoamalla poikkeuksellista kustannustehokkuutta ja läpinäkyvyyttä. Yritys käyttää aitoa vaihtokurssia ilman ylimääräisiä kuluja, mikä tarkoittaa, että asiakkaat maksavat vain pienen, selkeästi määritellyn palvelumaksun. Tämä on erityisen hyödyllistä yrityksille, jotka suorittavat toistuvasti kansainvälisiä maksuja ja kaipaavat budjetointiinsa ennustettavuutta. […]

  5 months ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *