Kiinteistövakuudelliset lainat sijoituskohteena

A low angle shot of a facade of a white modern building under a blue clear sky

Kiinteistövakuudelliset lainat ovat nousseet suosituksi sijoitusmuodoksi viime vuosina, erityisesti niiden tarjoaman vakauden ja houkuttelevan tuottopotentiaalin vuoksi. Tässä artikkelissa käsitellään kiinteistövakuudellisten lainojen ominaisuuksia sijoituskohteena sekä niiden etuja ja riskejä.

Miksi kiinteistövakuudelliset lainat?

Kiinteistöjen arvon säilyvyys on tehnyt kiinteistövakuudellisista lainoista houkuttelevan sijoituskohteen. Kun laina on vakuutettu kiinteistöllä, se tarjoaa sijoittajalle lisäturvaa. Lisäksi kiinteistövakuudellisissa lainoissa on yleensä korkeampi korkotaso kuin monissa muissa sijoituskohteissa, mikä voi tarjota sijoittajalle paremman tuottopotentiaalin.

Kiinteistöjen arvonkehitys

Vaikka kiinteistöjen hinnat voivat vaihdella, ne ovat pitkällä aikavälillä historiallisesti kasvaneet. Tämä tekee kiinteistövakuudellisista lainoista vakaan ja houkuttelevan sijoituskohteen, joka voi suojata sijoittajan pääomaa inflaation vaikutuksilta ja tarjota samalla kilpailukykyisen tuoton.

Riskien hallinta

Kuten kaikissa sijoitusmuodoissa, myös kiinteistövakuudellisiin lainoihin liittyy riskejä. Kuitenkin, koska laina on vakuutettu kiinteistöllä, sijoittajan riski on rajoitettu vakuuden arvoon asti. Tämä tarkoittaa, että jos lainanottaja ei pysty hoitamaan lainaansa, sijoittajalla on oikeus ottaa haltuunsa vakuutena oleva kiinteistö.

Diversifiointi sijoitussalkussa

Kiinteistövakuudelliset lainat tarjoavat mahdollisuuden sijoitussalkun diversifiointiin. Ne ovat erityisen houkutteleva vaihtoehto sijoittajille, jotka etsivät vaihtoehtoista sijoituskohdetta osakemarkkinoille tai haluavat hajauttaa sijoituksiaan useisiin omaisuusluokkiin.

Sijoitusstrategian mukauttaminen

Jokainen sijoittaja voi valita kiinteistövakuudellisia lainoja, jotka sopivat parhaiten hänen sijoitusstrategiaansa ja riskinsietokykyynsä. Esimerkiksi konservatiiviset sijoittajat voivat keskittyä ensisijaisiin lainoihin, kun taas riskinottavammat sijoittajat voivat etsiä korkeamman tuoton mahdollisuuksia toissijaisten lainojen parista.

Miten aloittaa sijoittaminen?

Kiinteistövakuudellisiin lainoihin sijoittaminen on helppoa monien alustojen ja palveluiden avulla. Monet joukkorahoitus- ja sijoituspalvelut tarjoavat mahdollisuuden sijoittaa kiinteistövakuudellisiin lainoihin, ja niiden kautta sijoittajat voivat helposti valita sopivimmat sijoituskohteet.

Yhteenveto

Kiinteistövakuudelliset lainat tarjoavat sijoittajille mahdollisuuden saada kilpailukykyisiä tuottoja samalla kun heillä on vakuutenaan kiinteistö, joka voi suojata heidän sijoituksiaan. Sijoittajien on kuitenkin oltava tietoisia niihin liittyvistä riskeistä ja valittava sijoitusstrategia huolellisesti.

Estategurun rajaton, digitaalinen markkinapaikka tuo yhteen kehittäjät ja sijoittajat muokkaamaan tulevaisuuden Euroopan siluetteja

Korkean teknologian rahoitusmetodimme tarjoaa turvallisia, läpinäkyviä sijoituksia, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen riski/tuotto-suhteen. Toteuttaessamme filosofiaamme, jonka mukaan sijoittaminen pitäisi olla kaikkien saavutettavissa, sallimme jopa 50 euron suuruiset sijoitukset. Samalla teemme yhteistyötä vakiintuneiden institutionaalisten sijoittajien ja Euroopan suurimpien kiinteistökehittäjien kanssa.

Johtavana pan-eurooppalaisena markkinapaikkana, joka helpottaa kiinteistöjen vakuudellisia lainoja pk-yrityksille ja tarjoaa huolellisesti valittuja sijoitusmahdollisuuksia kansainvälisille sijoittajille, Estateguru yhdistää erilaiset palveluntarjoajat, pk-yritykset ja sijoittajat yhdelle yhtenäiselle markkinapaikalle. Yhtiö tarjoaa jotain ainutlaatuista, mitä muut rahoituslaitokset eivät voi tarjota – saumattoman, rajat ylittävän ja digitaalisen palvelun lainanottajille ja sijoittajille.

Tavoitteenamme on tehdä sijoittamisesta yksinkertaista, demokraattista, läpinäkyvää ja turvallista

Kattavan due diligence -prosessin ja huolellisten valintaprotokollien kautta olemme mahdollistaneet sijoittajille yli 64,235,295 euron tuotot, vuosittaisella keskimääräisellä tuotolla yli kymmenen prosenttia. Sen perustamisesta vuonna 2014 lähtien Estateguru on auttanut kiinteistökehittäjiä ympäri Eurooppaa lainaamaan rahaa nopeasti ja helposti, tarjoten heille luotettavaa pääomaa silloin kun he sitä eniten tarvitsevat. Samaan aikaan sijoittajamme ovat saaneet markkinoiden parhaat tuotot lyhytaikaisista kiinteistöjen vakuudellisista lainoista.

Estateguru on lisensoitu toimimaan missä tahansa EU:ssa Eurooppalaisen joukkorahoituspalveluntarjoajien (ECSPR) lisenssin nojalla.

Yhtiö on ylpeä siitä, että se on saanut vuoden 2022 Euroopan Fintech-palkinnoissa vuoden Lendtech-palkinnon.

Trackbacks & Pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *