3 syytä sijoittaa Aranda Pharmaan

Me haluamme täällä sivustolla tuoda tietoon suomalaisissa palveluissa olevia sijoitusmahdollisuuksia, tässä uusimpia suoraan Invesdorilta.

Miksi sijoittaa akneen uutta hoitomuotoa kehittävään Aranda Pharmaan? 

Lääkekehitysalan kasvuyhtiö Aranda Pharman kierros jatkuu 30. joulukuuta asti. Osakkeita on tähän mennessä merkattu 522 618 euron arvosta, ja minimiraja on pian saavutettu! 

  • Akne on taloudellisesti ja kaupallisesti mielenkiintoinen lääkekehityksen kohde. Se on yleinen ihosairaus ja uusille aknelääkkeille on suuri lääketieteellinen tarve. Aknen lääkehoitoon käytettiin vuonna 2020 8,6 miljardia dollaria. Markkina kasvaa nopeasti ja sen arvioidaan olevan 13,1 miljardin dollarin arvoinen vuonna 2027.
  • Yhtiön arvonmääritys on sijoittajaystävällinen. Sijoitus Aranda Pharmaan tarjoaa mahdollisuuden houkutteleviin tuottoihin, kun huomioidaan paikallisesti vaikuttavien iholääkkeiden matalat kehityskustannukset ja lyhyt kehitysaika verrattuna moniin muihin lääketyyppeihin kuten esimerkiksi syöpälääkkeisiin.

Patentoitu ADA-308 on uudenlainen ja lupaava iholle annosteltava anti-androgeeni aknen paikallishoitoon. Siinä yhdistyvät iholle annosteltavien paikallishoitojen siedettävyys ja suun kautta otettavien anti-androgeenien teho. ADA-308 on osoittanut tehonsa lukuisissa anti-androgeenin tehoa mittaavissa koemalleissa. ADA-308:lla on vahva tuotesuoja vuoteen 2033 saakka ja suoja on pidennettävissä jatkopatentein vuoteen 2043 saakka. 

Tärkeää tietoa: Kaikkiin sijoituksiin liittyy pääoman menettämisen riski. Aranda Pharma mainitsee sijoitusmateriaaleissaan useita sijoittamiseen liittyviä riskejä mukaan lukien sen, että yrityksen tuote on tuotekehitysvaiheessa, eikä yritys välttämättä nouse kannattavaksi. Lisäksi lääkekehitysprosessi on pitkä ja kallis ja siihen sisältyy paljon epävarmuustekijöitä. Sijoita vastuullisesti ja tutustu aina koko sijoitusmateriaaliin ennen sijoituspäätöksen tekemistä.

Lisätietoja ja sijoittamisen toiminnot: Invesdorista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *